Неділя, 19.05.2024, 09:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 30 » Генеральний медіа спонсор КДЮСШ "Вікторія" компанія "Союз К"
01:57
Генеральний медіа спонсор КДЮСШ "Вікторія" компанія "Союз К"

Про компанію:

Заснована в 2011році.
Засновник: Мальцев Костянтин Андрійович.
Директор: Сахнюк Костянтин Анатолійович.
Основна діяльність компанії, гуртова торгівля побутова хімія та товари широкого вжитку, а також косметичні засоби та парфумерія.
В середині 2012 року компанія розпочинає роботу у рекламній сфері, та розробки інтернет ресурсів, послуги повязані з IT технологіями, проект розробників і спеціалістів у мережі інтернет відомий як "Студія МКА".
Він дуже швидко розвивається і знаходить все більше вдячних клієнтів, простота сайтів, оригінальність дизайнів та розуміння справи виводить компанію у фаворити.
На початку 2012 року компанія розпочинає спонсорську діяльність, з КДЮСШ Вікторія та створює сайт для відділення бокс: http://boxingviktorya.ucoz.ua 
У лютому 2012 року створюється сайт присвячений Федерації боксу м.Черкаси, але через байдужість, або нерозуміння важливості ресурсу, боксерські зали та спортивні школи м.Черкаси проігнорували появу ресурсу, в проекті зареєструвалися лише КДЮСШ Вулкан, та КДЮСШ Вікторія, ресурс через низьку активність відвідувачів випадає з ТОП та дуже дорого обходиться для компанії "Союз К", але компанія і надалі, планує і буде займатись підтримкою ресурсу.
Головна ціль спонсорства:
Сприяння та підтримка розвитку боксу, вивід талановитих спортсменів з тіні і висвітлення талантів, пропаганда спорту і здорового образу життя у молоді.
Ми постійно шукаємо талановитих спортсменів, з радістю висвітлюємо перемоги, та досягнення спортсменів, підшукуємо спонсорів, та намагаємось залучити до спорту якомога більше людей. 
Компанія Союз К, не проводить рекламних акцій, виробників тютюну та алкогольних компаній.
 
Джерело матеріалу: http://mka.ck.ua
Переглядів: 525 | Додав: KOTOFEY | Теги: www.mka.ck.ua, Союз К, Студія МКА., генеральний спонсор Союз К, інформаційна підтримка Студія МКА, компанія Союз К, медіа спонсор Союз К | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: